Νέα - Ανακοινώσεις

29-05-2015

ΓΙΑΤΙ LED?

 

Οι λαμπτήρες φωτισμού LED είναι η ιδανική επιλογή για εκείνους που ενδιαφέρονται να μειώσουν την κατανάλωση του ηλεκτρικού ρεύματος και κατά συνέπεια τον λογαριασμό της ΔΕΗ και ταυτόχρονα νοιάζονται και για το περιβάλλον. Οι λόγοι είναι οι εξής:

 

  • Εξοικονόμηση κόστους & μείωση κατανάλωσης:

Ο φωτισμός πυρακτώσεως μετατρέπει μόνο το 5% της ενέργειας σε φως, το υπόλοιπο της ενέργειας μετατρέπεται σε θερμότητα. Τα LEDs μετατρέπουν μέχρι και το 80% της ενέργειας σε φως, έτσι μειώνουν σημαντικά την κατανάλωση ενέργειας.

 

  • Φιλικά προς το περιβάλλον:

Οι λαμπτήρες φθορισμού περιέχουν υδράργυρο. Τα LEDs δεν περιέχουν. Αυτό κάνει τα LEDs ασφαλέστερα τόσο στη χρήση αλλά και τη διάθεση τους. Ο υδράργυρος που περιέχεται σε μία μόνο λάμπα φθορισμού είναι αρκετός για να μολύνει 30.000 λίτρα νερού πέρα από τα ασφαλή όρια. Ως εκ τούτου, οι λαμπτήρες φθορισμού χαρακτηρίζονται ως «επικίνδυνα απόβλητα».

 

  • Αποδοτικά:

Το πραγματικό κόστος του φωτισμού φθορίου δεν είναι μόνο στην κατανάλωση ενέργειας. Υπάρχει, επίσης, συντήρηση καθ' όλη τη διάρκεια της ζωής, το κόστος της απόρριψης και η κατανάλωση του λαμπτήρα. Με LED, οι δαπάνες αυτές δεν υφίστανται. Τα LED είναι μια λύση Fit & Forget!

 

  • Μείωση εκπομπών άνθρακα:

Τα LEDs μετατρέπουν έως και 80% της ενέργειας σε φως. Δηλαδή μειώνουν την κατανάλωση της ηλεκτρικής ενέργειας αλλά και τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα με μεγάλη διαφορά.

 

  • Μεγάλη διάρκεια ζωής:

Η διάρκεια ζωής των LED είναι μεταξύ 4 και 40 φορές μεγαλύτερη από τα παραδοσιακά προϊόντα. Επιπλέον, παράγουν συνεπή απόδοση φωτός καθ’ όλη τη διάρκεια ζωής τους.

 

  • Ασφαλής φωτισμός:

Τα LED εκπέμπουν ελάχιστο υπεριώδες φως (UV). Το υπεριώδες φως προσελκύει τα έντομα και μπορεί να είναι επιβλαβής για το δέρμα, τα ρούχα και τις φωτογραφίες. Οι θερμικές εκπομπές μειώνονται σε μεγάλο βαθμό με τα LED, που σημαίνει ότι είναι δροσερά στην αφή και ιδανικά για εφαρμογές ευαίσθητες στη ζέστη.

 

  • Άμεσο φως χωρίς τρεμόπαιγμα:

Τα LEDs παράγουν το 100% της φωτεινότητας τους στιγμιαία, χωρίς να χρειάζονται προθέρμανση όπως οι λάμπες φθορισμού. Επιπλέον, δεν παρουσιάζουν τρεμόπαιγμα. Ιδανικά για την αποφυγή προβλημάτων όρασης.

 

  • Αντοχή:

Τα LEDs δεν περιέχουν νήμα που μπορεί να καταστραφεί από κραδασμούς και δονήσεις κάνοντας τα LED μία από τις πιο σταθερές πηγές φωτός.

 

 

ΓΙΑΤΙ “LUCECO”?

 

  • H LUCECO είναι σε θέση να προσφέρει για τα προϊόντα της 3 έτη εγγύηση.

 

  • Για να εξασφαλιστεί η ποιότητα της παραγωγής και η αξιοπιστία των επιδόσεων, όλα τα προϊόντα περνάνε πλήρης ελέγχους τακτικά και υπόκεινται σε ελέγχους ποιότητας πριν την μαζική παραγωγή.

ΓΙΑΤΙ LED?
«Επιστροφή
Beskas Electronics
Ηλεκτρονικός εξοπλισμός
Ανεξαρτησίας 21, 16451 Αργυρούπολη – Αθήνα
Τηλ.: 210 9927695, Fax: 210 9942765
Email: info@beskas.gr
© 2015 Beskas S.A. All rights reserved
Web Design & Web Development www.eled.gr Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου